Dogovor je jako blizu

Sve je bliže kraj sage o transferu Miralema Pjanića!

Midhat Šljivak

Okončanje sage o transferu Miralema Pjanića je veoma blizu.

Bh. veznjak se u proteklom periodu povezivao s Barcelonom, PSG-om i Chelseajem, a čini se kako će Pjanić po svemu sudeći na kraju završiti tamo gdje najviše želi - u Barceloni.

Kako navodi Mundo Deportivo, Juventus bi na kraju mogao pristati na razmjenu u kojoj bi umjesto toliko željenog Arthura Mela dobili drugog fudbalera.

Barcelona je torinskom velikanu ponudila francuskog fudbalera Ousmanea Dembelea. Francuz je već rekao 'da' torinskom timu, a navodno i Stara dama polako popušta i izvjesno je da će doći do razmjene Pjanić - Dembele.

Španski list tvrdi da je preostalo da se srede određeni detalji. U Torinu ima straha kada je Dembele u pitanju zbog silnih povreda koje je ovaj krilni napadač imao, pa postoji mogućnost da Francuz dođe na posudbu i da Juventus o njegovoj budućnosti odluči na kraju naredne sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pregovori italijanskog i španskog velikana su očigledno ponovo zahuktani. To svakako najviše raduje Pjanića koji je već ranije pristao da potpiše za tim s Nou Campa.

On je već ranije dogovorio četverogodišnju saradnju sa katalonskim gigantom vrijednu osam miliona eura po sezoni.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.