Nevjerovatni Ronaldo na trening došao četiri sata ranije

Portugalac jedva čeka nastavak sezone

Nevjerovatni Ronaldo na trening došao četiri sata ranije

A. Čaušević

Cristiano Ronaldo će se morati strpiti još desetak dana prije nego što se vrati na fudbalski teren. 

Ronaldo je poznat kao perfekcionista, veliku pažnju pridodaje fizičkoj spremi i maksimalno vodi računa o svom tijelu zbog čega iako ima 35 godina na terenu djeluje značajno mlađe.

Koliko su portuglaskom asu važni treninzi i da nastavak sezone dočeka što spremniji najbolje pokazuje i jučerašnja situacija iz trening kampa Juventusa.

Maurizio Sarri je trening zakazao za 17 sati, a nevjerovatni Ronaldo je stigao četiri sata ranije. Kapije Continasse njegovom vozilu se otvorile u 12:52 piše Corriere dello Sport.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Najpopularniji fudbaler današnjice je obavio višesatni individualni trening, a zatim je uslijedio onaj zajednički sa saigračima torinske Stara dame.

Inače, nakon skoro tri mjeseca pauze Juventus će prvu utakmicu igrati 13. juna. U revanš meču polufinala Kupa Italije na Allianz stadiumu će dočekati Milan.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi