U Barceloni svi mogu odahnuti: "Nema šanse da odem iz kluba"

Ter Stegen odlučio ostati

U Barceloni svi mogu odahnuti: "Nema šanse da odem iz kluba"

E. Škorić

Njemački golman Marc-Andre ter Stegen ne planira otići iz Barcelone.

Bilo je nedavno glasina da su prekinuti pregovori između Barcelone i Ter Stegena jer Nijemac "previše traži", no on sada tvrdi da je prekid došao isključivo zbog pandemije koronavirusa, a ne zbog toga što želi više novca.

Ispočetka, kada je stigao iz Borussije M'gladbach, Ter Stegen je uglavnom bio zamjena Claudiju Bravu, no u klubu su znali kakav je potencijal, a i on je sam strpljivo čekao na šansu. Kada ju je dobio, postao je neizostavan član ekipe.

"Nema šanse da odem ovo ljeto", rekao je Ter Stegen za DANZ, dodavši:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Moj menadžer i klub sastali su se kako bi produžili ugovor, ali tada se dogodilo ovo s koronavirusom i nije bio pravi trenutak da razgovaramo o ugovoru. U vrijeme kada se mnogi brinu za život, odlučili smo odgoditi razgovore. U Barceloni se dobro osjećam, također zbog činjenice da se moja porodica osjeća dobro", dodao je njemački golman.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi