Preniska za Lazio

Pregovori počeli, stigla i prva ponuda za SMS-a

Francuzi su uvjereni. Paris Saint-Germain je krenuo po veznjaka Lazija Sergeja Milinković-Savića. 

Le10Sport piše kako je PSG već poslao zvaničnu ponudu na adresu Lazija, vrijednu 60 miliona eura.

Lazio je ponudu odbio, predaleko je to od 100 miliona eura koliko predsjednik Lottio želi za SMS-a, ali su ovim potezom PSG-a pregovori između dva kluba o mogućem poslovanju ovog ljeta zvanično počeli.

Istina, Lazio ne želi ulaziti u dublje pregovore prije kraja sezone Serije A u kojoj će pokušati skinuti sa trona moćni Juventus.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Le10sport svjedno tvrdi da su obje strane spremna na ozbiljne pregovore.

Nedavno su se pojavile informacija da PSG želi još jednog igrača Lazija, Adama Marušića. Međutim, vjeruje se da bi to mogo biti odvojen posao i da ponuda za SMS-a nema nikakve veze sa Marušićem.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.