Biancocelesti mogu odahnuti!

SMS nije teže povrijeđen

Biancocelesti mogu odahnuti!

Večeras stižu sjajne vijesti za Lazio, nakon što su se Biancocelesti dobro isprepadali zbog moguće teže povrede veznjaka Sergeja Milinković-Savića.

Pojavila se bojazan da bi zvijezda Lazija mogla propustiti nastavak sezone Serije A, nakon što je SMS morao prekinuti jučerašnji trening zbog problema sa koljenom.

Reprezentativca Srbije nije bilo ni na današnjem trening Lazija i mnogi su očekivali da će ubrzo biti poslan na detaljne preglede.

Međutim, nekolicina italijanskih medija saopštava da je riječ bila samo o udarcu, te da se SMS-ovo koljeno oporavilo u protekla 24 sata tako da neće biti potrebe ni da ide na preglede.

Već sutra se SMS očekuje na treningu prvog tima Lazija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Lazio će u nastavku sezone (od 20. juna) pokušati nastaviti utrku za Scudetto, sa moćnim Juventusom.

Uspije li Lazio skinuti moćni Juve s trona doći će do Scudetta tačno 20 godina nakon posljednje titule prvaka Italije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi