Bh. reprezentativac prelomio

Miralem Pjanić donio odluku: Samo Barcelona ili ne idem nigdje

Midhat Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić (30) jasno je poručio rukovodstvu Juventusa da samo želi transfer u Barcelonu.

Bh. veznjak se već dugo povezuje s katalonskim timom. Ipak, svi pokušaju Barce da ga zamijene za nekog od svojih fudbalera su propali, a put Torina su željeli poslati Arthura Mela i Ousmanea Dembelea.

Međutim, javila se nada da bi Melo mogao da se predomisli. Dok on još razmišlja o odlasku, Pjanić je rukovodstvu Juventusa poručio da ne želi nigdje drugo osim u Barcelonu.

Kako navodi Tuttosport, Pjanić je na stolu imao ponudu francuskog prvaka PSG-a. Iako je ona bila poprilično dobra, odbio je Parižane i samo želi na Nou Camp.

Također, italijanski list piše da Pjanić nije uopšte želio saslušati ponudu Chelseaja. Ne želi put Londona, ali ni Pariza i jasno je svima poručio da samo Barcelona dolazi u obzir.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Katalonci su u Pjanića uz Lautara Martineza postavili kao glavni cilj za dovođenje ovog ljeta, a vidjet ćemo hoće li im to na kraju poći za rukom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.