Koeman "slučajno" otkrio narednog trenera Barcelone

U posljednjoj izjavi

Koeman "slučajno" otkrio narednog trenera Barcelone

E. Oštraković

Trenutni selektor Nizozemske, Ronald Koeman, sa ovom selekcijom radi sjajan posao, ali je otkrio neke zanimljive detalje.

Naime, on je u posljenjem intervjuu otkrio kako je imao razgovor sa čelnicima Barcelone, ali nije želio napustit klubu Nizozemske.

"Razgovarao sam sa čelnicima Barcelone. Ipak, želim da održim riječ koju imam prema reprezentaciji Nizozemske. U mom ugovor, postoji klauzula prema kojoj mogu napustiti posao selektora nakon Evropskog prvenstva. Svi znaju da je moj san da postanem trener Barcelone. To bi se trebalo ispuniti kada završi Evropsko prvenstvo", izjavio je Koeman.

Tako je nagovijestio da će upravo on preuzeti Barcelonu, te da čelnici ovog kluba razmišljaju nekoliko godina unaprijed.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ostaje da vidimo da li će se to i dogoditi ili će Koemanu ipak vođenje Barcelone ostati samo san koji nije ispunjen.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi