Ponovo u centru pažnje

Koroman nakon velikog derbija Partizana i Zvezde uputio brutalne riječi

Samir Mlaćo

Ognjen Koroman je nedavno žestoko kritikovao FS Srbije, a sada je prokomentarisao meč Kupa između Partizana i Crvene Zvezde.

Partizan je slavio 1:0 i bacio ljutog rivala na koljena, a Koroman se oglasio se i kritikovao čelnike Zvezde.

"Sadik, Natho, Suma, Asano... Tu je razlika, što nema greške u strancima i reše derbi, ubio nas je Partizan... Pričam mesecima šta je i kako, misle ljudi da lupetam... Gde su Zvezdini stranci koji su plaćeni milione??? Koliko je Partizan platio njihove strance, a koliko mi naše???", napisao je Koroman.

Podršku je uputio treneru Dejanu Stankoviću, ali ne i Zvezdanu Terziću, direktoru Crvene Zvezde. Žestoko ga je kritikovao

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Gdje su ti stranci što si doveo??? Mr* iz Zvezde. Bez obzira na sve, glavu gore Deki podrška, igračima podrška, hvala navijačima na podršci", napisao je Koroman.

Nema sumnja da će ova njegova objava izazvati mnogo komentara.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.