Sadik izazvao bijes navijača Zvezde: I told you today, we must win against "cigani"

Napadač Partizana izazvao razne komentare

Sadik izazvao bijes navijača Zvezde: I told you today, we must win against "cigani"

E. Čaušević

Partizan je večeras pred svojim navijačima pobijedio ljutog rivala Crvenu zvezdu (1:0) i plasirao se u finale Kupa Srbije.

Večerašnji meč igrao se pred više od 20.000 gledatelja, te su navijači oba tima zaista napravili odličnu atmosferu. Odlučujući trenutak meča desio se u 58. minuti kada je Natcho postigao jedini gol na utakmici i tako odveo Partizan u finale.

No, igrač utakmice bio je napadak Sadik koji je upisao asistenciju kod gola. Sadik je "slomio kičmu" Degenekom svojim lažnjakom, a zatim je uposlio Natcha koji je pogodio za 1:0.

Nakon utakmice Sadik je ponovo bio u centru pažnje i to zbog svoje izjave koja se neće svidjeti navijačima Zvezde.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"I told you today, we must win against 'cigani'", rekao je Sadik nakon utakmice čime je digao dosta pražine u srbijanskoj javnosti.

Top Komentari

goku_iz_sirokog
Nema nista lose u ovome, cak je simpatično, sta covijek zna sta to znaci
11 0
user1583752673
**** im kapetan Dragan mater nek je Partizan pobjedio
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi