Ništa od odlaska Pjanića u Chelsea

Englezi sve otkrili: Pada u vodu priča da je Jorginho Sarrijev miljenik

Endin Čaušević

U posljednje vrijeme dosta se špekuliše o tome da će Jorginho napustiti Chelsea i karijeru nastaviti u Juventusu.

Jorginho je u londonski klub stigao na ljeto 2018. godine kada je Maurizio Sarri preuzeo ovaj tim. Sarri je odmah odlučio da iz Napolija povede sa sobom i Jorginha kojeg je Chelsea platio skoro 70 miliona eura.

No, Sarri je prošlog ljeta napustio Chelsea i odlučio je preuzeti trenersku palicu u Juventusu. Odmah se počelo pisati i o tome da će dovesti u Juve i svog miljenika Jorginha, a špekulacije oko tog transfera ovih sedmica su dosegle vrhunac.

Jedno vrijeme se pisalo da će Juventus i Chelsea napraviti razmjenu igrača. Jorginho će tako doći u Juve, a u suprotnom pravcu otišao bi bh. reprezentativac Miralem Pjanić.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, čini se da od toga neće biti ništa jer su engleski mediji otkrili jednu veoma zanimljivu informaciju. Navodno, Sarri i Jorginho se nisu čuli otkako je on napustio Chelsea i priče da je ovaj veznjak miljenik trenera Juventusa tako padaju u vodu.

The Sun piše da će Jorginho gotovo sigurno ostati na Stamford Bridgeu, te da od eventualne razmjene za Pjanića nema ništa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.