Nevjerovatna gledanost meča Juventus - Milan u Italiji

Fudbal im je baš falio

Nevjerovatna gledanost meča Juventus - Milan u Italiji

E. Čaušević

Fudbal u Italiji sinoć se konačno nastavio nakon tromjesečne pauze zbog pandemije koronavirusa.

Sezona u Italiji nastavila se revanš utakmicom polufinala Kupa u kojoj su snage odmjerili Juventus i Milan. U sinoćnjem meču nije bilo golova, a u finale je prošao Juve zbog gola u gostima (1:1).

Ljubitelji fudbala u Italiji su jedva čekali da se nastavi sezona iako će se mečevi igrati pred praznim tribinama. Sinoćnji meč prenosio se u cijeloj državi, a interes je bio nevjerovatan.

Italijanski mediji pišu da je čak 8.2 miliona gledatelja sinoć u svojom domovima pratilo utakmicu Juventusa i Milana, a to se naravno odnosi samo na teritorij Italije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

To najbolje pokazuje koliko su ljudi željni fudbala i umorni od stalnih priča oko pandemije. Drugi revanš meč polufinala Kupa Italije igra se večeras, a sastaju se Napoli i Inter.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi