Novo pojačanje

Darko Ilić povratnik u redove RK Gračanica?

Esmer Oštraković

Rukometaši Gračanice spremaju se za novu sezonu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, ali i nove izazove u Evropi.

Drugu godinu u nizu Gračanlije su završile druge na tabeli, te je jasno da im je malo potrebno za iskorak i osvajanje titule.

Stručni štab na čelu sa Damirom Doborcem još uvijek sklapa igračku križaljku za narednu sezonu, a navodno je jedno pojačanje već dogovoreno.

Iskusni pivot, Darko Ilić, trebao bi se vratiti u Gračanicu za koju je već sa mnogo uspjeha nastupao, te je bio jedan od ljubimaca gračaničke publike.

On bi trebao dodatno pomoći mladom Ćuzoviću na crti, jer je ovaj pivota skoro sve utakmice koje su odigrane u prošloj sezoni, iznio sam.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.