Prometno u RK Gračanica: Nakon Tomića bivši i Tufekčić, Pejčinović i Radičević

Čekaju se dolasci

Prometno u RK Gračanica: Nakon Tomića bivši i Tufekčić, Pejčinović i Radičević

E. Oštraković

Nakon što je jučer postalo poznato da dres RK Gračanica neće nositi jedan od najboljih igrača iz protekle sezone, Vladimir Tomić, isto je odlučeno za još nekoliko igrača.

Tako dres Gračanlija u narednoj sezoni neće nositi ni Adnan Tufekčić, kao ni Aleksandar Pejčinović, te Aleksa Radičević.

Pejčinović je sjajno branio prošle sezone, te se može smatrati hendikepom njegov odlazak, dok Radičević i nije igrao najbolji rukomet.

O Adnanu Tufekčiću ne treba trošiti riječi i sigurno je će Gračanlije osjetiti njegov izostanak posebno u igri u odbrani.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Osim odlaska ova četiri igrača upitan je ostanak Medina Šestana, te Nikole Perovića, a očekuje se i nekoliko pojačanja u Gračanici.

Top Komentari

Pml
Radičević je bio jedan od najboljih odbrambenih igrača u Premijer ligi, u našoj ekipi iz Tufekčića sigurno najbolji.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi