Transfer sve bliže realizaciji

Miralem Pjanić stigao na ljekarske preglede

Edmir Škorić

Nakon Arthura u medicinski centar u Torinu stigao je i bh. reprezentativac Miralem Pjanić.

Itaijanski novinar Romeo Agresti, koji uglavnom u stopu prati Juventus, objavio je kako je Pjanić stigao na ljekarske preglede u medicinski centar u kojem će po istom protokolu preglede obaviti i Arthur, koji je sinoć kasno doputovao iz Barcelone.

Arthur i Pjanić će zamijeniti uloge nakon što obave preglede, pa ih samo formalnosti dijele od najuzbudljivije transfer priče ovog ljeta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj 'trejd' donijet će Barci i 10 miliona eura koje uz Pjanića Juventus mora da doplati za usluge 23-godišnjeg Brazilca.

Očekuje se da će najkasnije sutra ili već danas klubovi potvrditi transfere dvojice veznjaka, a da će se naknadno ustanoviti da li će do kraja sezone i jedan i drugi ostati u svojim klubovima, što bi značilo da će Pjanić u Kataloniju otići krajem osmog mjeseca, baš kao i Arthur u Torino.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.