Više nema dilema: Arthur Melo stigao u Torino, Pjanić je definitivno Barcelonin!

Brazilac novi član Juventusa

Više nema dilema: Arthur Melo stigao u Torino, Pjanić je definitivno Barcelonin!

A. Čaušević

Nekoliko sati po završetku utakmice Celta - Barcelona Arthur Melo je doputovao u Torino i tako su riješene sve dileme - Miralem Pjanić od sljedeće sezone više neće nositi dres Juventusa. 

Ono o čemu se špekuliše i nagađa već danima večeras je i dobilo zvaničnu potvrdu dolaskom Arhtura na ljekarske preglede u Torino. 

Brazilski veznjak će tokom dana obaviti ljekarske preglede, nakon čega se očekuje i ozvaničenje ugovora. Transfer bi trebao dobiti službenu formu prije 30. juna.

Ljekarske preglede bi tokom dana trebao obaviti i Pjanić, također u Torinu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Barcelona i Juventus su dogovorili razmjenu dvojice odličnih veznjaka, a vrijeme će pokazati ko je više profitirao. Da li Katalonci dovođenjem iskusnog 30-godišnjeg Pjanića ili Torinezi angažovanjem sedam godina mlađeg Arthura. 

Pjanić i Arhtur će sezonu 2019/20 odraditi u trenutnim timovim, a članovi Barcelone, odnosno Juventusa postat će od septembra, tačnije na startu naredne takmičarske godine. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kaskada24
Gledam i ne vjerujem, Pjanke naš!
8 0
Benjamingst
Bravo Pjanke
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi