Transfer sve bliže realizaciji

Miralem Pjanić stigao na ljekarske preglede

11

Komentari (11)

saju701
Sama cinjenica da Barcelona mijenja mladjeg igraca za puno starijeg govori koliko je Pjanic velik igrac u ocima Barca menagmenta.Ovo treba da bude veliki podstrek za Mireta.
tbra
Pjanoza doktore davno si ti trebao u Barcu a ne nekakvi Rakitici, Vidali, Arthuri itd.
Bhf111
Naci ce se opet neko nas ko ce reci da je to nikakav igrac. U svojoj karijeri igrati i sa Ronaldom i sa Messijem. Ne moze to svatko. Sretno ti legendo pokazi im da bez bosanca nema nista.
BobPaisley
...najveca greska karijere,bolje mu je da je ostao u Juventusu pa makar i na klupi sjedio,ovi ce ga upropastiti,njihovo vrijeme je proslo...sad ce tamo da mu zvizde raznorazni mongoloidi sa tribina kod svakog pogresnog dodavanja...e moj Pjanke.
saju701
Rijetko kad Pjanic posalje loptu pogresno a osim toga zasto na vrhuncu karijere ne bi pokusao sa novim izazovom cak sta vise mislim da je idealan za Barcelonu.
BobPaisley
@Saju701...idealan bi bio za Barcelonu od prije 5-6 godina mozda...ova danasnja je u raspadu ,ide smjena generacija i njih nema vise nigdje,Messi je na zalasku karijere,ekipa puna panjeva,odbrana nikakva...ti njihovi mladi navijaci se ne sjecaju vremena kada su bili niko i nista u Europi,znaju samo za ovu generaciju koja je dominirala u Europi sa Messijem,Xavijem i Iniestom tako da se oni sada tesko privikavaju na lose rezultate koji slijede.
saju701
Mozda si u pravu ,ostaje da se vidi. U svakom slucaju bit ce zanimljivo vidjeti koja je zamisao trenera sa Pjanicem.
BobPaisley
...ja mu zelim sve najbolje,navijat cu za Barcelonu u Spaniji samo zbog njega,mada mi je odvratan klub,ali daj Boze da on tamo uspije ista napraviti...ako si gledao Barcelonu ove sezone znas o cemu pricam,rastiman orkestar.
YouTalkinToMe
Kakvi god da su mongoloidi na tribinama, barem nisu ko’ stoka pregazili se međusobno kao sto su naočiti navijaci liverpula pregazili jedni druge, niti su pobili protivnicke navijace kao sto su dobri navijaci liverpula pobili juventusove.
sport1
Sretno Pjanke, sad ce svi vidjeti ko si i sta si. Najbolji vezni svijeta.. Svjetsko, a nase.
Bulle
Bravo za Pjanića, taman da zaigra za Barcu kao kruna karijere, sretno.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.