Real Madrid prodajom Hakimija u Inter napravio velike probleme Barceloni

Neočekivan problem

Real Madrid prodajom Hakimija u Inter napravio velike probleme Barceloni

E. Oštraković

Achraf Hakimi novi je igrač Intera, te predstavlja veliko pojačanje za ovu ekipu.

On je u protekloj sezoni bio na posudbi u Borussiji Dortmund gdje je igrao sjajno, ali se Real ipak odlučio da ga proda.

Hakimi je htio garanciju da će igrati, ali je u Real Madridu nije mogao dobiti, te je odlučio da pronađe novi klub.

Real ga je prodao Interu za 40 miliona eura, a on će zarađivati pet miliona eura po sezoni. Potpisao je petogodišnji ugovor sa svojim novim timom.

Ovim transferom Real Madrid je napravio veliki problem Barceloni koja se nadala da će Inter prihvatiti njihovu ponudu za Lautara Martineza.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naime, oni su nudili novac i Semeda, ali sad Inter nema razloga da to prihvati jer su kupili sebi novog desnog beka.

Ostaje da vidimo da li će čelnici Barcelone smisliti neku novu razmjenu igrača ili će jednostavno odustati od ovog nogometaša.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

YouTalkinToMe
Ovo je dokaz da je zidane taraba od trenera, ovakvu igracinu ne zeli u timu. Predobar posao za inter.
5 12
Untouchable
Dobar u napadu, prosjek u odbrani. Cuj zeli zagarantovano mjesto, to se treba izboriti a ne unaprijed zahtjevat i to poslje jedne “solidne” sezone momak bi vec zahtjeve postavljo. Vozdra takvima
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti