Trener Reala kratko i jasno

Mogući odlazak Messija iz Barce komentarisao i Zidane

U posljednje vrijeme ponovo su počele priče kako bi Lionel Messi mogao napustiti Barcelonu.

Podsjetimo, Argentinac ima ugovor s Kataloncima do narednog ljeta, a pregovori oko nastavka saradnje navodno su stopirani.

Messi je navodno izuzetno frustriran zbog lažnih informacija koje u medije dospijevaju baš iz kluba, a posebno zbog onih koje se tiču njegove upetljanosti u "rat" ekipe i trenutnog trenera Quiquea Setiena.

Cijelu priču na zahtjev španskih novinara komentarisao je i trener Real Madrida Zinedine Zidane koji je upitan šta misli o Messijevom odlasku.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ne znam šta će se desiti. Nadamo se da neće otići, jer želimo da najbolji igraju ovu ligu", kazao je Zidane poslije jučerašnjeg meča protiv Getafea.

Inače, Kraljevi su u tom susretu porazili Getafe sa 1:0 kasnim golom Sergija Ramosa iz penala i na taj način su zadržali prednost od četiri boda u odnosu na Barcelonu. Do kraja lige ostalo je još šest utakmica.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.