Messi stopirao pregovore, mogao bi napustiti Barcelonu sljedećeg ljeta?

Cadena Ser donosi nove informacije

Messi stopirao pregovore, mogao bi napustiti Barcelonu sljedećeg ljeta?

Lionel Messi bi navodno mogao napustiti Barcelonu 2021. godine, špekulacija je to koja se pojavila nakon informacija da je Argentinac pauzirao pregovore s klubom o produženju saradnje.

U Barceloni nešto ne štima već neko vrijeme, a čini se da to utiče i na čovjeka od kojeg sve zavisi kada je katalonski tim u pitanju.

Jedno vrijeme se vjerovalo da će vrlo brzo Lionel Messi potpisati novi ugovor sa Barcelonom i tako produžiti saradnju sa svojim klubom do juna 2023. godine.

Međutim, Cadena Ser sada tvrdi da je Messi stopirao pregovore sa klubom o mogućem produženju.

Messi je navodno izuzetno frustriran zbog lažnih informacija koje u medije dospijevaju baš iz kluba, a posebno zbog onih koje se tiču njegove upetljanosti u "rat" ekipe i trenutnog trenera Quiquea Setiena.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ukoliko ne dođe do produženja saradnje, Messi bi u Barceloni mogao odigrati još sljedeću sezonu, a onda kao slobodan igrač krenuti u potragu za novim izazovom.

Cadena Ser donosi novu nadu za veliki broj klubova koji bi dali sve da vide Messija u svojim redovima...

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Cujem ide u Velez
6 2
tuanzebe
bombastični naslovi donose pažnju i klikove tako da ništa me ne čudi što to pišu
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi