Sjajni su

Iz Chelseaja najavom utakmice protiv Watforda nasmijali cijeli svijet

Esmer Oštraković

Nogometaši Chelseaja večeras će na svom terenu dočekati ekipu Watforda u utakmici koja je jako bitna i za jedne, ali i za druge.

Naime, Chelseaju je nakon poraza na gostovanju kod West Hama potrebna pobjeda kako bi ostao u dobroj poziciji za izlaz u Ligu prvaka.

Sa druge strane Watfordu gori pod nogama, te bi ih eventualni poraz, mogao gurnuti u opasnu zonu, što će na sve načine pokušati izbjeći.

Iz Chelseaja su kao najavu ove utakmice napravili sjajan poster koji je nasmijao cijeli svijet, a poruka je jasna, a to je da ubiju stršljena. Naravno upravo to je nadimak Watfordu, te je simbolika jasna.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.