Alarm nije zazvonio, za buđenje je bilo kasno: Fudbaler Chelseaja "zaspao na poslu"

Greška koja bi mogla skupo koštati Plavce

Alarm nije zazvonio, za buđenje je bilo kasno: Fudbaler Chelseaja "zaspao na poslu"

A. Čaušević

Londonski derbi između West Hama i Chelseaja pripao je domaćim s 3:2. U sjajnom meču sa pet golova pobjednik je odlučen u samo finišu. 

Plavci su do 89. minute imali bod u gostima, a onda je uslijdila furiozna kontra Čekičara koju je u gol pretvorio Andry Yermolenko za zlata vrijedan trijumf u borbi za opstanak.

Međutim, pitanje je da li bi Yarmolenko uopšte zabio da na poslu nije "zaspao" Marcos Alonso koji je kasno shvatio da upravo on treba markirati Ukrajinca.

Yarmoneko se našao sam u situaciji jedan na jedan sa Antonijom Rudigerom, namjestio se na lijevu negu i rutinski loptu poslao u mrežu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U međuvremenu Alonso se kasno probudio, počeo je da trči koliko je mogao, ali spasa za Plavce nije bilo. Akciju i gol Yarmolenka pogledajte ovdje.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vence
Kralju..korner..bek visok igraci i logicno je da je u 16m..eto ti mi reci kako ce ga ispratiti? Greska trenera sto nije ostavio jos jednog igraca pozadi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi