Hakimi je stigao, ali Inter još nije završio: Otvoreni pregovori sa Chelseajem

Conte želi Emersona

Hakimi je stigao, ali Inter još nije završio: Otvoreni pregovori sa Chelseajem

Nedugo nakon ozvaničenja transfera Achrafa Hakimija, desnog beka, Inter je krenuo u lov na novo pojačanje - na poziciji lijevog beka.

Hakimi koji je plaćen 45 miliona eura će bez dileme biti prvi Conteov izbor uz desnu aut liniju u novoj sezoni, a navodno trener Nerazzurra želi da Emerson Palmieri pokriva lijevu stranu.

Sky Sport Italia saopštava da je trener Intera već "naredio" čelnicima kluba da krenu u realizaciju Emersonovog transfera, pa su pregovori navodno već otvoreni.

Ipak, još uvijek nije upućena zvanična ponuda za 25-godišnjeg defanzvica.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Conte je upravo bio taj koji je Palmierija doveo u Chelsea u januaru 2018. godine. Romi je tada Chelsea za njegov transfer isplatio 20 miliona eura.

Ipak, tokom dvije i po sezone na Stamford Bridgeu Palmieri je uspio upisati tek 53 nastupa u dresu Chelseaja s obzirom da nije uspio "istisnuti" Marcosa Alonsa iz startne postave.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ivica_Osim8
da hoce Kolašinaca spasiti od Arsenala
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi