Trener Reala se ne obazire na Velšanina

Ovaj snimak dokaz je da za Zidanea Bale više ne postoji

Edmir Škorić

Gareth Bale je zaspao tokom meča Real - Alaves i ponovo je navukao bijes navijača.

Velšanin odavno izgleda indisponirano i nekim svojim potezima sam sebe tjera sa Santiago Bernabeua. Očigledno je da sada nema velike ljubavi između njega i kluba.

Uostalom, sam trener Zinedine Zidane više nema previše poštovanja i razumijevanja prema nekadašnjoj zvijezdi Tottenhama. Jedan od detalja s treninga Reala jasno je to pokazao.

Dok je Zidane ohrabrivao prilikom udaraca neke igrače poput Isca i Hazarda, na Baleov pokušaj se nije ni osvrnuo niti je želio Velšaninu dati ikakav motivacioni komentar.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sve, dakle, ukazuje na to da je Baleova epizoda u Madridu gotova, ali to njegovo napuštanje španske prijestolnice traje već predugo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.