Gareth Bale zaspao na tribini tokom utakmice Real Madrida i Alavesa

Baš mu je dosadno

Gareth Bale zaspao na tribini tokom utakmice Real Madrida i Alavesa

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida sinoć su na svom terenu pobijedili Deportivo Alaves sa 2:0 u meču 35. kola španske La Lige.

Kraljevi su tako došli na korak od osvajanja titule jer tri kola prije kraja imaju četiri boda više od Barcelone.

U centru pažnje nakon utakmice našao se Gareth Bale koji ni sinoć nije dobio ni minute za igru. Jasno je da je Zinedine Zidane već otpisao Velšanina koji se očito dobro zabavlja na tribinama.

Španski Gol objavio je nakon utakmice snimak na kojem se vidi šta je Bale radio tokom meča, a ono što je žestoko naljutilo navijače jeste što je čak i zaspao koliko mu je dosadno bilo na tribinama.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Na ovaj način Bale je jasno pokazao da je njegova priča u Realu završena, te da svi jedva čekaju da se sezona završi kako bi se riješili Velšanina.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chupy
Boli lika K. On je pokazao da je fudbalercina. Zasto ga Zidane drzi na klupi, to samo on zna. On je medju 10 najboljih nogometasa na svijetu.
2 5
Vuk13
Samo se smiji grdosijo,mogao si imat vrhunsku karijeru,ovako nisi napravio pola sta si mogao
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi