Realu nude 35 miliona eura za Luku Jovića
Foto: EPA

Bijeljincu pala cijena

Realu nude 35 miliona eura za Luku Jovića

Srbijanski fudbaler Luka Jović, po mnogim informacijama iz Španije, neće se dugo zadržati na Santiago Bernabeu.

Fudbaler koji je rođen u Bijeljini došao je u Real u ljeto 2019. godine iz Eintrachta, ali uloženi novac dosad nije opravdao i već mjesecima se šuška o prijevremenom odlasku.

A glasine ni prestaju ni unatoč tome što je Zinedine Zidane najavio da računa na mladog napadača i naredne sezone, pa se tako sada pominje mogućnost odlaska u Englesku, tačnije u Leicester City koji nudi 35 miliona eura.

Mediji na Ostrvu pišu kako Rodgers vidi Jovića kao dio tandema sa najboljim strijelcem ekipe Vardyjem, a Lisice su navodno kontaktirale i agenta mladog igrača kako bi se preduhitrio Arsenal koji je povećao interesovanje.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Spominje se također da je Leicester i prošlog ljeta želio da dovede Jovića, ali tada nisu imali šanse da pregovaračem kao što je Real Madrid.

U aktelnoj sezoni Jović je za Real zabio tek dva pogotka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rigel
Debelo precjenjen igrac i to sam pisao kad je presao u real. Ne znam samo u sta su gledali kad su istresli 60 miliona za njega... On realno vrijedi 10 miliona eura i to je plafon za njega. Spic za ekipu iz sredine tabele bundes lige. On da je valjao, nega bi bajern pokupio iz eintrachta, kao sto kupi sve sto valja iz bundes lige.
5 0
Ivica_Osim8
Puno za igrača nižeg kalibra, da ne bude da vrijeđam jer je Srbin, što stvarno nikad nisam radio, reci cu samo da je Mitrovic kojem je cijena - 20mil za Jovica Suarez, Mitrovic u 37 utakmica zabio 24 gol i 3 asistencije, jeste Engleska druga liga, al Mitar je mnogo bolji igrač koji igra u mnogo lošijem klubu, što je i pametno za razliku od transfera u Real nakon jedne dobre sezone u Bundesligi
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi