Stara dama vjeruje u Argentinca

Paratici: Već neko vrijeme pregovaramo s Dybalinim menadžerom

Kada je Cristiano Ronaldo stigao u Juventus pojavile su se sumnje da on i Paulo Dybala mogu funkcionistati na terenu u isto vrijeme.

Pa su se vrlo brzo pojavile špekulacije da će Dybala napustiti Juventus. Ipak, kako je vrijeme prolazilo, tako su Dybala i Ronaldo pokazali da itekako mogu zajedno i više se gotovo i ne priča o mogućnosti da Argentinac napusti Torino.

Šta više, Dybala je i dalje okosnica Juventusovog projekta za budućnost.

Paulo Dybala međutim ulazi u posljednje dvije godine ugovora sa Juventusom, a kako su ga prošlog ljeta Manchester United i Tottenham pokušali dovesti u svoje redove, Stara dama ne želi rizikovati i pregovori o novom ugovoru su već počeli - potvrdio je to sportski direktor Fabio Paratici.

"Već neko vrijeme razgovaramo sa Dybalinim menadžerom. On je jako važan igrač za nas. Puno smo uložili u njega, bilo je to kockanje, ali uvijek smo vjerovali da će se isplatiti", izjavio je Paratici.

Potom je Paratici naglasio koliko Juventus vjeruje u Dybalu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Čak smo mu dali i dres s brojem 10. Uvijek smo vjerovali u Paula", poručio je Paratici.

Paulo Dybala igra sjajnu sezonu u dresu Juventusa. Skupio je do sada 41 nastup, postigao 17 golova i upisao 13 asistencija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.