Komentarisao borbu za Ligu prvaka

Niko kao Jose: Ne znam i ne znam, ali imali su sreće

Midhat Šljivak

Engleska Premier liga ulazi u zaista fantastičnu završnicu sezone.

Chelsea, Leicester i Manchester United u posljednja dva kola će voditi veliku bitku za plasman u Ligu prvaka, a Tottenham će imati priliku da pokvari slavlje ekipi Leicestera.

Nekadašnji menadžer Uniteda i Chelseaja Jose Mourinho nije previše zainteresovan za sve što se dešava i njemu je cilj čisto da Spursi što bolje završe sezonu.

Engleske novinare je zanimalo hoće li Mourinho pokušati da pomogne Unitedu i Chelseaju da dođu do Lige prvaka, jer u narednom kolu njegov tim igra protiv Leicestera.

"Ne. Nisam previše zainteresovan za tu borbu. Ne znam šta je matematički moguće. Mislim da igraju posljednji meč jedni protiv drugih i ne znam hoće li se stvari riješiti tamo. Ne znam ni je li Chelsea siguran - mislim da nisu i da su još uvijek u borbi", rekao je Mourinho.

Zatim je istakao da je tim s Old Trafforda imao dosta sreće u proteklom periodu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ako Manchester United uspije ući u Ligu prvaka to će biti zbog toga jer su odigrali dosta dobro drugi dio sezone. Kada igrate dobro, onda to zaslužite. Ipak, svi znaju da je bilo i sreće i to više puta. Sreća koju drugi timovi nisu imali. Mi je naprimjer ismo imali", rekao je Jose.

Kladite se na meč Tottenham - Leicester u Mozzartu. Svoju opkladu možete ostaviti OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.