Portugalac je zaista poseban

Mourinho sreo starog poznanika, kada mu je vidio stomak odmah ga počeo zezati

Admin Čaušević

Jose Mourinho duže od 15 godina radi u vrhunskim evropskim klubovima, a većinu trenerske karijere je proveo u Engleskoj. 

Kada je počeo da vodi Chelsea tada je Kolo Toure nastupao za Arsenal. U međuvremenu Portugalac je promijenio niz klubova, dok je iskusni defanzivac otišao u penziju.

Stari znaci sreli su se jučer na meču Tottenhama i Leicester Cityja. Mourinho je menadžer Pijetlova, a Toure član stručnog štaba Lisica.

Mourinho ne bi bio Mourinho da na sebe nekako ne bi skrenuo pažnju, uradio je to i prilikom pozdrava za nekadašnjim igračem Arsenala, Manchester Cityja i Liverpoola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Očigledno je bilo da je Toure nakon odlaska u penziju dobio nekoliko kilograma što Mourinho nije promaklo pa je odmah počeo nekada odličnog defanzivca.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.