Ovako Mourinho vodi ekipu: Od vas tražim da budete gomila smradova!
Foto - EPA

Jose čini sve za pobjedu

Ovako Mourinho vodi ekipu: Od vas tražim da budete gomila smradova!

M. Šljivak

Dokumentarni film "Sve ili ništa" o ekipi Tottenhama u ovoj sezoni uskoro će biti objavljen.

Kamere Amazona bile su konstantno s igračima Spursa. U novembru ih je preuzeo Jose Mourinho, a portugalski stručnjak je odmah poručio kako neće nikad pogledati ovaj film.

Određeni kadrovi mu se ne dopadaju, a jedan od isječaka iz dokumentarca pokazuje zašto Jose nije previše zadovoljan što se sve snimalo.

"Morate da komunicirate. A možda i griješim, možda i griješim. Osjećam da ste vi dobra grupa momaka, ali tokom 90 minuta na terenu ne možete da budete dobri. Tokom 90 minuta morate da budete gomila smradova. Inteligentni smradovi, ne glupi, u smislu da ste došli da dobijete utakmicu", istakao je Mourinho.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Igrači Spursa nisu očekivali ovakvu reakciju Mourinha, a u prethodnoj najavi filma su bili i šokirani nakon što se on pojavio u klubu umjesto Mauricija Pochettina.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi