Niko kao Jose: Ne znam i ne znam, ali imali su sreće

Komentarisao borbu za Ligu prvaka

Niko kao Jose: Ne znam i ne znam, ali imali su sreće

M. Šljivak

Engleska Premier liga ulazi u zaista fantastičnu završnicu sezone.

Chelsea, Leicester i Manchester United u posljednja dva kola će voditi veliku bitku za plasman u Ligu prvaka, a Tottenham će imati priliku da pokvari slavlje ekipi Leicestera.

Nekadašnji menadžer Uniteda i Chelseaja Jose Mourinho nije previše zainteresovan za sve što se dešava i njemu je cilj čisto da Spursi što bolje završe sezonu.

Engleske novinare je zanimalo hoće li Mourinho pokušati da pomogne Unitedu i Chelseaju da dođu do Lige prvaka, jer u narednom kolu njegov tim igra protiv Leicestera.

"Ne. Nisam previše zainteresovan za tu borbu. Ne znam šta je matematički moguće. Mislim da igraju posljednji meč jedni protiv drugih i ne znam hoće li se stvari riješiti tamo. Ne znam ni je li Chelsea siguran - mislim da nisu i da su još uvijek u borbi", rekao je Mourinho.

Zatim je istakao da je tim s Old Trafforda imao dosta sreće u proteklom periodu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ako Manchester United uspije ući u Ligu prvaka to će biti zbog toga jer su odigrali dosta dobro drugi dio sezone. Kada igrate dobro, onda to zaslužite. Ipak, svi znaju da je bilo i sreće i to više puta. Sreća koju drugi timovi nisu imali. Mi je naprimjer ismo imali", rekao je Jose.

Kladite se na meč Tottenham - Leicester u Mozzartu. Svoju opkladu možete ostaviti OVDJE.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

red devil mo
Imao si dosta sreće protiv utd-a. A inače prati hrabre.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije