Saigračima se ne dopada njegov stav

Zaniola nakon utakmice u svlačionici napalo nekoliko saigrača!

Edmir Škorić

Zaniolo se nedavno tek vratio nakon višemjesečnog izbivanja s terena zbog teške povrede, ali po ulasku u igru u utakmici protiv Verone nije napravio skoro ništa.

Štaviše, bio je očajan, neki od saigrača su vikali na njega, a ni trener Paulo Fonseca nije želio da ga brani.

"Potpuno je u pravu što je to napravio. Zaniolo se mora truditi više da pomogne timu. Mora shvatiti da ga nam treba njegova pomoć kada uđe s klupe. Ne dopada mi se njegov stav jer je samo odmagao timu", rekao je trener Rome.

Roma je u tom meču slavila s 2:1, a Džeko je bio strijelac jednog gola.

Sada mediji u Italiji donose informaciju kako je nakon spomenute utakmice došlo do incidenta i kako su neki igrači Rome 'doslovno' napali Zaniola, ali nije objavljeno ko je sve nasrnuo na mladu zvijezdu rimskog kluba.

Zaniolov agent zatražio je sastanak s klubom kako bi se problem riješio. Smatra da nije u redu da njegov igrač bude tek tako napadnut i izvrijeđan jer je "izgubio jednu loptu na terenu" i da bi i za igrača i za Romu najbolje bilo da se situacija izgladi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nicolo navodno još ni s kim nije razgovarao od te utakmice, a neki mediji smatraju da bi moglo doći i do raskida ugovora, ali to bi već bilo na veliku štetu Rome i teško je očekivati takav scenarij.

Serija A nastavlja se večeras, nekoliko je kvalitetnih utakmica, ali fokus je na okršaju za Evropu. Kvote pogledajte na stranici MOZZART kladionice.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.