Foto - EPA

Policija intervenisala i smirivala fudbalera Intera

Marcelo Brozović ponovo pravio skandale: Hrvat pijan divljao po bolnici

Midhat Šljivak

Hrvatski fudbaler Marcelo Brozović ponovo je napravio veliki skandal.

Kako javljaju italijanski mediji, Brozović je pijan uletio u bolnicu, gdje je preko reda tražio da ga puste u posjetu prijatelju.

"Bila je to nemirna noć za Hrvata. Brozović je divljao u bolnici gdje je preko reda tražio da ga puste u posjetu prijatelju, 42-godišnjem Hrvatu sa povrijeđenom nogom. Toliko je bio naporan da su ljekari morali pozvati policiju", pišu italijanski mediji.

Brozović je poznat po stalnim problemima sa alkoholom i ponašanjem. Prije 14 dana dobio je kaznu od 100.000 eura zbog vožnje u alkoholiziranom stanju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vozačka dozvola mu je oduzeta na šest mjeseci, ostao je bez 300.000 eura vrijednog Rolly Roycea, a nakon svega je obećao da više neće konzumirati alkohol i da će piti samo vodu.

Očigledno da nije izdržao i sada bi ponovo mogao zaraditi kaznu jer se navodi da je ponovo bio u alkoholiziranom stanju i da je zbog toga divljao po Hitnoj pomoći.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.