Vijest koja kruži u italijanskim medijima

Iličić u depresiji jer je suprugu zatekao u krevetu s drugim muškarcem kada se vratio kući?

E. Čaušević

Danas su italijanski mediji objavili da se Josip Iličić zbog privatnih problema vratio u Sloveniju, te da sigurno neće igrati za Atalantu u završnici Lige prvaka.

Ovo je veliki udarac za klub iz Bergama jer su ostali bez ponajboljeg igrača. Iličić je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao 34 meča i zabio je 21 gol, ali se prije dvije sedmice izgubio iz prvog tima.

Iz Atalante su objavili da je riječ o povredi, ali sada je jasno da to nije tačno. La Gazzetta dello Sport je objavila da je Iličić otputovao u Sloveniju, te da neće sigurno igrati protiv PSG-a u četvrtfinalu Lige prvaka.

Trenutno je poznato da ima nekih privatnih problema, ali nije tačno precizirano o čemu se radi. U italijanski medijima čak se pojavila informacija da je Iličić u depresiji nakon što je otkrio da ga supruga vara.

Navodno, on je zatekao suprugu u krevetu s drugim muškarcem kada se vratio kući, no takva informacija je samo špekulacija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, piše se da je Iličić u depresiji jer ga je pogodilo sve što se dešavalo u Bergamu koji je bio žestoko pogođen koronavirusom. Zbog toga se vratio kući kako bi bio s porodicom i prijateljima, te se oporavio od svega.

Upitno je čak da li će Iličić biti spreman za novu sezonu, a svi očekuju da se klub konačno oglasi, te zapravo otkrije tačno šta se dešava s ovim slovenskim igračem.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.