Čovjek s topom u nogama: Kada šutira lopta postane teledirigovani projektil

Sjajan gol Malinovskog

Čovjek s topom u nogama: Kada šutira lopta postane teledirigovani projektil

A. Čaušević

Ruslan Malinovskyi je fudbaler sa možda najsnažnijim udarcem u Seriji A. 

Sjajni Ukrajinac je ove szone postigao nekoliko fantastičnih golova nakon razozornih i veoma preciznih udaraca. Protivničke mreže je tresao osam puta, a posljednji protiv Parme.

Igrala se 80. minuta susreta na Enio Tardiniju kada je 27-godišnji ofanzivac zabio vrlo lijep gol iz slobodnjaka sa ivice kaznenog prostora.

Teledirigovani projektil Malinovskog je uspio pronaći rupu u kaznenom prostoru, a domaći golman je samo pogledam mogao ispratiti loptu kako završava u mreži.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Atalanta je ovaj meč dobila s 1:2. Tim si Bergama je do pobjede došao u posljednjim minutama nakon što je lijep gol postigao Papu Gomez.

Top Komentari

haDNi
U naslovu "teledivirogani", u tekstu "teledirigovrani"...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije