Šok u Bergamu: Iličić napustio kamp Atalante i vratio se u Sloveniju

Neće igrati Ligu prvaka

Šok u Bergamu: Iličić napustio kamp Atalante i vratio se u Sloveniju

E. Čaušević

Italijanski mediji objavili su danas da je Atalanta žestoko oslabljena u četvrtfinalu Lige prvaka jer Josip Iličić neće igrati ove mečeve.

Iličić nije igrao još od 14. jula i iz kluba su tada saopštili da ima problema s povredom, te da se sprema za Ligu prvaka. Atalanta u četvrtfinalu igra protiv PSG-a, a sada je jasno da Iličić neće biti u konkurenciji za mečeve u Ligi prvaka.

La Gazzetta dello Sport je objavila da je priča oko povrede Iličića bila samo opravdanje za ono što se stvarno dešava. Naime, Iličić je zbog privatnih razloga napustio kamp Atalante i otputovao je za Sloveniju.

Iz kluba još uvijek ne žele da otkriju šta je u pitanju, te kakve probleme ima ovaj fudbaler. Mnogi strahuju da je u pitanju nešto ozbiljnije, te da se to krije već neko vrijeme.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naime, 2018. godine je Iličić bio na rubu završetka karijere jer je imao problema s misterioznom bolešću, ali se uspio oporaviti. Sada svi strahuju da je može isti problem u pitanju, te željno čekaju da se neko oglasi po tom pitanju.

Za Atalantu će gubitak Iličića biti ogroman problem jer je on ove sezone na 34 meča zabio čak 21 gol, te je dodao osam asistencija.

Top Komentari

zvjezdan10
Šteta, odličan igrač.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi