Foto - EPA

Biraju napadača

Šta će odlučiti Juventus?

Midhat Šljivak

Torinski Juventus ovog ljeta planira dovesti nekoliko pojačanja.

U dogovoru sa Barcelonom stigao je već Arthur Melo u zamjenu za Miralema Pjanića i 10 miliona eura, a sada Stara dama kreće u dovođenje napadača.

Trojica fudbalera su na listi želja Bianconera. Među njima je i bh. napadač Edin Džeko, ali po svemu sudeći on je tek treća opcija torinskog velikana.

U proteklom periodu najviše se sa Juventusom povezuje poljski napadač Arkadiusz Milik. On je prva želja Maurizija Sarrija i sa njim su navodno već dogovoreni uslovi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, ako Napoli ne pristane na prodaju 26-godišnjeg napadača velikom rivalu, Juve će se okrenuti drugim opcijama.

Te opcije su Raul Jimenez iz Wolverhamptoa i naš Edin Džeko, pa će biti veoma interesantno vidjeti šta će se na kraju desiti u ovom slučaju i koga će italijanski šampion izabrati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.