Druženje s prijateljima

Ronaldo i Georgina napravili ludnicu u Portofinu, a osiguranju je dao samo jedan jedini zadatak

Endin Čaušević

Igrači Juventusa počinju s treninzima pred nastavak Lige prvaka, a ovaj tim već u petak očekuje revanš osmine finala protiv Lyona.

No, nakon što je u subotu završena sezona u Seriji A fudbaleri Juventusa dobili su nekoliko dana zasluženog odmora. Oni nisu putovali van Italije, te su iskoristili priliku da "skoknu" do italijanske obale.

U centru pažnje ponovo se našao Cristiano Ronaldo koji odmara s porodicom u Portofinu. On je sinoć izveo Georginu i svoje prijatelje na večeru, a naravno cijeli Portifino je to pratio.

Nakon kratke šetnje oni su se smjestili u restoranu La Langosteria gdje su boravili nekoliko sati. Uz Ronalda je bilo i njegovo osiguranje kako mu fanovi ne bi smetali tokom druženja s prijateljima, te je njihov zadatak bio jedino da niko osim konobara ne prilazi Ronaldovom stolu.

Ronaldu se na večeri pridružio i njegov bivši saigrač iz Sportinga, Jose Semedo, koji nije izgradio tako uspješnu karijeru, ali je jasno da su ostali veliki prijatelji.

Portugalca već u petak očekuje novi izazov s Juventusom u Ligi prvaka jer moraju nadoknaditi zaostatak od 1:0 iz prve utakmice. Sve osim prolaza Juventusa u četvrtfinale bi bilo ravno senzaciji i katastrofi za Staru damu. Kvote za ovu utakmicu već su spremne u MOZZART kladionici na OVOM linku.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.