Osveta se servira hladno

Kao da je jedva čekao: Mbappe ismijao Engleze!

Admin Čaušević

Francuska će imati dva predstavnika u Ligi prvaka. Lyon je iznenađujuće bio bolji od Manchester Cityja, dok je PSG izbacio Atalantu. 


Ligue 1 ne kotira visoko kod Engleza, a na Ostrvu su često francusko prvenstvo znali i znaju zvati "ligom farmera" ukuzujući na manjak kvaliteta.

Međutim, Francuzi su dočekali svojih pet minuta i odlučili da serviraju osvetu. Najviše se izdvaja objava Kyliana Mbappea.

Zvijezda PSG-a je samo ironično napisala na Twitteru poruku "Liga farmera" uz emoticon klovna kojim se želi narugati svima onim koji ismijavaju Ligue 1.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Poruku je poslao i Lyon. "Nema ovdje farmera", poručili iz francuskog kluba nakon zaista velikog rezultata.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.