De Bruyne ispao veliki u teškom porazu: "Svakako moram kući, žena mi je trudna"

City ispao od Lyona

De Bruyne ispao veliki u teškom porazu: "Svakako moram kući, žena mi je trudna"

Admin Čaušević

Manchester City i ove sezone neće igrati finale Lige prvaka. Građane je zaustavio Lyon. Francuzi su u četvrtfinalnom duelu slavili s 3:1. 

Kevin De Bruyne je ispao veliki i u bolnom porazu. Sjajni Belgijanac za ispadanje nije htio kriviti nekoliko odluka VAR tehnologije već je jedva požlio da ide kući.

"Bila je ovo nevjerojatna sezona koju smo završili porazom od Lyona. Ali, ionako moram ići kući, žen mi je trudna pa mi je trenutno samo to na pameti, ništa drugo", rekao je De Bruyne.

"Počeli smo jako sporo i slabo. Srećom, u drugom dijelu smo počeli igrati bolje, vratili smo se na 1:1 i činilo se da ćemo zabiti i drugi i pobijediti. A onda smo primili dva gola i šteta je da smo ispali na takav način."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Nisam vidio nikakve sumnjive situacije, pa se neću na to ni vaditi. Sterling je trebao zabiti onu šansu za 2:2, tad bismo vjerojatno prošli. Ali, to je fudbal, nekad sitnice i milimetri odlučuju pobjednika. Moramo naučiti, čovječe", dodao je sjajni veznjak.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klackalica
Lijepa stvar, zena ti je trudna, samo ti je to na pameti, dirljivo.. al pokazi bar malo postovanja i prema klubu koji daje tebi i kolegama bogovske place, a za uzvrat su od vas dobili 2. Mjesto u ligi i 1/4 finale lige prvaka gdje ste pali bez ispaljenog metka. Malo bolji tajming za takve izjave ne bi skodio.
6 15
dadopd
Da njega nema plastika bi bio prosjecan klub kao sto je bio do dolaska seika.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti