Zabilježen savršen trenutak promašaja koji će Sterlinga obilježiti za sva vremena

Nevjerovatno šta je promašio

Zabilježen savršen trenutak promašaja koji će Sterlinga obilježiti za sva vremena

A. Čaušević

Od mogućeg junaka to totalnog tragičara. Raheem Sterling će večeras, ali i u narednim danima biti neutješan. 

Sterling je u samoj završnici utakmice Manchester City - Lyon imao stopostotnu šansu da Građanima donese izjednačenje i odvede susret u produžetke.

Nakon što ga je prizemnim promašajem progirao Gabriel Jesus engleski ofanzivac je sa nekoliko metara uspio promašiti nebranjeni gol.

Sterling koji sedmično zarađuje 330 hiljada funti čak nije pogodio ni okvir, već je uspio prebaciti gol. Bila je to pozicija iz koje promašiti djeluje nemoguće.

Fotografi su uspjeli zabilježiti savršen trenutak Sterlingovog promašaja kada lopta umjsto u mrežu odlazi preko gola. Bio je to trenutak koji će definitivno zauvijek obilježiti ovog 25-godišnjaka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjećanja radi, Lyon je meč dobio s 1:3, a Dembele je treći gol za francuski tom postigao već u narednom napadu nakon Sterlingovog promašaja.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi