Zvijezda Cityja se obrukala

Svi su završili u nevjerici nakon Sterlingovog promašaja, ali niko kao Carragher

Admin Čaušević

Manchester City se od ovogodišnje Lige prvaka oprostio u četvrtfinalu nakon poraza od Lyona s 1:3.

Pri rezultatu 1:2 za francuski tim Raheem Sterling je imao kolosalnu šansu da izjednači, ali engleski ofanzivac sa nekoliko metara nije uspio pogoditi praznu mrežu.

Umjesto u gol Sterling loptu poslao preko prečke te tako ostvario sve u nevjerici. Kako malobrojne prisutne na stadionu Jose Alvalade, tako i sve one koji su putem tv ekrana posmatrali susret.

Sterlingov promašaj šokirao je i Jamieja Carraghera, legendarnog fudbalera Liverpoola koji je sada angažovan kao stručni komentator.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaista teško je pronaći prave riječi za izraz lica nekada odličnog defanzivca. Isto se može reći i za Micaha Richardsa koji je u jednom trenutku počeo da slavi, da bi ubrzo "zanijemio".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.