Stara dama "ispituje teren"

Juventus i Barcelona spremaju još jednu spektakularnu razmjenu?

Endin Čaušević

Juventus i Barcelona ovog ljeta uspješno su sarađivali oko razmjene igrača u koju su uključeni bili Miralem Pjanić i Arthur Melo.

Pjanić je odlučio karijeru nastaviti u dresu katalonskog kluba, dok u suprotnom smjeru ide Arthur. Ovaj transfer je ozvaničen prije više od mjesec dana, a igrači će se ubrzo priključiti svojim novim ekipama.

No, italijanski mediji pišu da bi Juve i Barca ponovo mogli sarađivati. Navodno, na pomolu je nova razmjena igrača koju je ovaj put predložila Stara dama.

Calciomercato je objavio da je Juventus spreman da pošalje Paula Dybalu u Barcelonu, a u zamjenu za njega žele Antoinea Griezmanna kojeg vide kao odličan izbor na poziciji napadača.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Griezmann je prije godinu dana iz Atletico Madrida došao u Barcu za 120 miliona eura, ali nije baš oduševio. Navodno, Barca ga je stavila na transfer listu, a to želi da iskoristi Juventus.

Stara dama ne želi da plati za njega 100 miliona eura već su spremni da puste Dybalu u suprotnom smjeru. No, iz Barcelone još uvijek nisu dobili odgovor s obzirom da trenutno vlada haos u katalonskom klubu jer navijači žele totalne promjene u upravi kluba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.