Novi trener Barcelone večeras je stigao u grad

Koeman preuzima tim sa Camp Noua

Novi trener Barcelone večeras je stigao u grad

M. Šljivak

Ekipa Barcelone već bi sutra mogla dobiti novog trenera.

Quieue Setien dobit će otkaz nakon katastrofalne sezone, a večeras je na aerodromu u Barceloni 'uhvaćen' njegov nasljednik.

Kamere su uhvatile nizozemskog stručnjaka Ronalda Koemana. On je večeras sletio u Barcelonu i već sutra bi mogao biti imenovan za novog trenera katalonskog velikana.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nizozemac je trenutno pod ugovorom sa Fudbalskim savezom ove zemlje. Ipak, spreman je da napusti mjesto selektora i da preuzme Barcelonu.

Sve bi trebalo biti poznato već sutra...

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bhf111
Barca uvijek dovodi kontra trenere jer trener ne odlucuje ni o cemu. Zato su i dosli do ovog. Messi se pita za sve. Igrac veci od kluba. Tika taka ne usojeva jer su svi procitali njihovu igru. Pod hitno mijenjati sve
13 6
Quartararo20
Ma i Koeman ce silovati loptu i ubijati se dodavanjem. Ne znam ko ono moze gledati
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi