"Uskoro je zadnji voz"

Ahmedhodžićev otac jasno poručio NSBiH: Ako se budete zezali igrat će za Švedsku

Endin Čaušević

Mladi fudbaler Anel Ahmedhodžić odlično igra u dresu Malmea u posljednje vrijeme i zbog toga se u Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine trude da ga nagovore da u budućnosti nosi bh. dres.

Naime, Ahmedhodžić je prošao omladinske kategorije Švedske, ali još uvijek ima mogućnost da promijeni sportsko državljanstvo i zaigra za BiH. Nedavno je njegov otac Mirsad izjavio da su obavljeni razgovori s NSBiH, odnosno Misimovićem i Bajevićem.

Činilo se tada da je situacija završena što se tiče Ahmedhodžića, te da će on nositi u budučnosti dres naše reprezentacije. Ipak, njegov otac se ponovo oglasio i poručio da je još uvijek sve otvoreno.

Naime, Nova BH objavila je sinoć da će još jedan igrač iz Švedske, Dennis Hadžikadunić, igrati za BiH što je i sam potvrdio. Na tu objavu na Twitteru oglasio se i Mirsad Ahmedhodžić koji je otkrio da u vezi njegovog sina još nije ništa završeno, te da uskoro stiže zadnji voz.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Za Anela nije potvrđeno, moguće da će igrati za Švedsku ako se budete zezali. Zadnji voz je uskoro i odlučite se šta želite. Topli pozdrav, Mirsad", poručio je otac mladog igrača Malmea.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.