Dušan Bajević u ponedjeljak objavljuje popis za Italiju i Poljsku

Spisak Zmajeva za Ligu nacija

Dušan Bajević u ponedjeljak objavljuje popis za Italiju i Poljsku

M. Šljivak

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Dušan Bajević u ponedjeljak će saopštiti popis igrača na koje će računati u utakmicama Lige nacija protiv Italije i Poljski.

Bajević će u ponedjeljak na zvaničnoj stranici Saveza objaviti popis, a zbog pandemije koronavirusa neće biti press konferencije, pa će na sva pitanja novinara selektor odgovarati online.

Bit će interesantno vidjeti koga će Bajević pozvati za debitantske mečeve na klupi BiH. Od novih imena očekuje se da tu bude štoper Rostova Dennis Hadžikadunić, no vidjet ćemo šta će se desiti.

BiH Ligu nacija otvara utakmicom protiv Italije u Firenci 4. septembra, a tri dana kasnije u Zenici se igra meč protiv Poljske.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Publike neće biti.

Top Komentari

_admirr.x
**** li te Dennis,pozovi Stilica i Ahmetovica koji su po prikazanom godinama u nazad itekako zasluzili priliku,a ti nekakvog Dennisa zoves.Jadna je i ova rep i selektor..
1 8
kaskada24
Ajde Baja iznenadi nas i naša očekivanja.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi