17

Komentari (17)

Bosonog bog
Zivim u Danskoj.Moj mali kad bi mi rekao da ce igrati za Dansku ja bih ga isterao iz kuce.
enko
Menadzeri,menadzeri,zastupnici,zastupnici,zlo naseg fudbala zajedno sa begicem.e moj bajevicu mislio sam da si veci autoritet,vidis da te lazu.odj*bi ih ili se ko gospodin povuci
tbra
Sta se desava iza medija? O cemu govoris prijatelju mirsade? Jel te mozda ucjenjuju, sta se za****vaju? Obrazlozite.
red devil mo
Reci javno šta se to oni zezaju. U čemu je problem. Jel ti neko traži pare ili možda ti uslovljavaš da mali mora igrat ili ostaje šveđanin. Ako me negdje srce vuče,niko me ni na šta ne bi mogao natjerat.
Njosa
Yebo ga ahmedhodzic, Zvjezdane idi po Omeragica !
Jakako
Pa igrač treba da promjeni sportsko državljanstvo pa tek onda poziv,ovaj momak završava papirologiju jer još nije "bosanac" papirima
nedoni46
ako ces ucjenjivat, nek igra, jbo te on
Sadik82
Sta se ovakvih Atajica, Tankovica, Dzaka, Kucukovica vrtilo oko reprezentacije, sve fol talenti a na kraju levat do levata. Pazi ti Mirsade sta pricas, vrlo vjerovatno ce ti mali za 5 godina igrat u 2. ligi pa ces cvilit koliko volis bosnu
Mowzilla
Ovaj me podsjeća na Šefika Ibrahimovića kad je došao savezu na noge i tjerao ih da Zlaja zaigra sa 19 godina za A repku, na šta mu je Munib Ušanović rekao da mi takvih imamo koliko hoćeš, te da treba prvo da zaigra za mladu. Sve poslje tog dana je ono što već gledamo 20 godina na TV-u.
Mowzilla
Znam i ja da je to sve rekla-kazala, ali isto tako znam da je tadašnja postava saveza bila itekako nesposobna, da je Zlatan bio tada u ekspanziji (transfer iz Malmea u Ajax), i da nam je tadašnja repka bila fakat jaka, samo što nismo imali trenera da ih izbrusi, a faliko je i discipline unutar ekipe.
JJRamzes
Ja ne razumijem ove ljude. Ako ima i 1% sanse da igra za nas, pa zovi ga majka mu stara.
Hare
Nije otac uletio s parama savezu, pa da igra, a mali igra bolje od bilo kojeg našeg stopera
JJRamzes
Pa zato i jesmo tu gdje jesmo, a to je nigdje.
Grohot
Bravo Dennise. Pravi primjer kako se odnosi prema drzavi iz koje potices. Bravo oce mladog Dennisa. @Mirsade saberi se brate nije jos kasno.
Grohot
ako je ovo i na ovaj nacin rekao otac ovog malog? onda neka i igra za svedsku jebla ga svecka! razumijem los rad saveza ili pojedini ljudi unutar saveza ali imati ovakav stav naspram drzave iz koje potices? ne zelim ni da kontam zasto je ovako nesto rekao. da se razumijemo oce- patriotizam nije igracka koju kupis u prodavnici i igras se malo sa tim pa skok u prodavnicu opet po neku novu!
Hare
Odmah sređivati papirologiju za ovu dvojicu, ne znam u cemu je problem kod selektora da ih pozove i ubaci par minuta da ih obezbijedimo, sigurno su bolji od pola ovih stopera sad što su na pozivu, ako nisu odmah za prve postave, makar s klupe
Milos1312
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.