Nakon deset godina napustio Etihad

David Silva se oprostio od Manchester Cityja, a komentar mu ostavila supruga bivšeg fudbalera

Endin Čaušević

Španski veznjak David Silva nakon deset godina odlučio je napustiti Manchester City.

Silvi je na kraju sezone istekao ugovor s Građanima, te je su obostrano odlučili da je vrijeme za rastanak. Ovaj 34-godišnji veznjak se odlučio vratiti u Španiju, te je potpisao za Real Sociedad.

Emotivnim pismom Silva se sinoć oprostio od Manchester Cityja i navijača ovog kluba. To je objavio na Twitteru, te je dobio ogroman broj komentara.

No, jedan od njih se posebno istakao, a ostavila ga je supruga bivšeg igrača Manchester Cityja Paula Lakea. Naime, ovaj Englez je svojevremeno deset sezona nastupao za City, te je u dresu ovog kluba odigrao preko 100 mečeva.

Njegova supruga Jo Lake je ostavila komentar na objavu Davida Silve i oduševila je fanove, ali i fudbalsku javnost.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Moj muž je igrao za Manchester City, ali jedini uramljeni dres kojeg ima na zidu je tvoj. To sve govori. Bilo je zadovoljstvo i privilegija gledati te na terenu i želim tebi i tvojoj porodici sve najbolje u budućnosti", poručila je Jo Lake.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.