David Silva novi igrač Real Sociedada!

Veliko pojačanje

David Silva novi igrač Real Sociedada! · Zvanično

E. Oštraković

Nakon što je napustio Manchester City, te pregovarao sa nekoliko klubova o svom narednom angažmanu, David Silva je konačno donio odluku.

Iako se očekivalo da će potpisai za Lazio, sa kojim je navodno imao dogovor, David Silva karijeru nastavlja u svojoj Španiji.

On će tako nakon deset godina provedenih u Manchester Cityju potpisati za Real Sociedad, gdje će zadužiti dres sa brojem 21 koji je do sada nosio Martin Odegaard.

Još uvijek nisu poznati detalji dogovora, ali je Real Sociedad na svom zvaničnom Twitter profilu predstavila svoje novo pojačanje.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Top Komentari

Penderinos
Neočekivano mogao je još igrati na vrhunskom nivoiu
5 3
Martial9
A majko draga ja GA vec vidio u laziu ccc
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi