Sastanak zakazan za sutra

Dok Džeko uživa u Dubrovniku, u Londonu se odlučuje o njegovom transferu karijere

Admin Čaušević

Hoće li Edin Džeko napustiti Romu? Pitanje je koje se postavlja i ovog ljeta, baš kao i prošlog kada je Sarajlija odlučio da produži vjernost Vučici. 

Dok Džeko uživa na odmoru u Dubrovniku i puni baterije za novu sezonu uveliko se špekuliše o njegovom transferu, odnosno odlasku iz Rome.

Za kapitena bh. reprezentacije ozbiljan interes pokazuje Juventus i ne isključuje se mogućnost da popularni Dijamant u jesen karijere realizuje svoj najveći transfer.

Igrao je Džeko u renomiranim klubovima kao što su Wolfsburg, velikana u najavi Manchester Cityja, sada je u Romi, ali Juventus bi definitivno bio najveći klub u kojem bi zaigrao odlični napadač.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za sutra je u Londonu zakazan i sastanak između novog gazde Rome Fredkina te direktora Fienge, a na drugoj strani stola će sjediti predstavnik Juventusa, Fabio Paratici.

Osim o Džeki razgovorat će se i o Nicolu Zaniolu i Alessandru Florenziju, dok su Romi interesantni golman Mattia Perin i Crstian Romero.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.