Ronaldo je upravi Juventusa i treneru Pirlu preporučio napadača!

Koga će Juventus dovesti u napadu?

Ronaldo je upravi Juventusa i treneru Pirlu preporučio napadača!

Edmir Škorić

Poznato je da će Andrea Pirlo potražiti klasičnu devetku za Juventus, a Cristiano Ronaldo ima svog favorita.

Pirlo je odlučan dovesti centarfora kako bi rasteretio Ronalda u novoj sezoni, a među kandidatima su Edin Džeko, Arkadiusz Milik, Alexandre Lacazette, Raul Jimenez...

No, ako pitate Ronalda, on bi najradije doveo svog prijatelja i prema Gazzetta dello Sportu, Portugalac je Pirlu i upravi poručio da bi bilo najbolje da dovedu Karima Benzemu.

Ronaldo je devet sezona uzastopno igrao sa sjajnim Francuzem i logično je da ga želi u Torinu u ekipi, ali pitanje je da li je realno da Juventus pokuša dovesti igrača koji je godinama već neizostavan u ekipi Real Madrida?

Potražite više informacija na temu Serie A:

Francuz ima ugovor s Realom do 2022. godine i odličan odnos sa Zinedineom Zidaneom i Florentinom Perezom, pa se baš i ne čini tako mogućim da ovog ljeta ode u Torino, ali Ronaldovo je da ga preporuči, pa šta bude.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Martial9
Ronaldovo je da preporuci a "VASE" je da bubnete kao sto smo I navikli od vas
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi